Samostan sv. Antuna VR

SAMOSTAN U VIRTUALNOJ STVARNOSTI

U vremenu kada je bio organiziran lockdown jedno od najposjećenijih vjerskih odredišta u gradu jedni su od rijetkih koji su se prilagodili situaciji i za potrebe održavanja misa na otvorenom izmjestili oltar i postavili šator u dvorištu.
Samostan sv. Antuna Padovanskoga mjesto je gdje se vjernici gotovo svakodnevno dolaze zavjetovati sv. Antunu, a u dogovoru sa sa gvardijanom Samostana, fra Miljenko Hontićem Samostan smo približili svim vjernicima u gradu, ali i svima ostalima koji žele barem virtualno prošetati Samostanom.
Za ove potrebe kreirali smo kompletno web rješenje sa vlastitom domenom, tako virtualnoj šetnji Samostana možete pristupiti preko vlastite web stranice:
www.samostan-sv-antuna-pfk.hr

Korištena oprema

– GoPro MAX
– GoPro HERO8 Black
– DJI Mavic Pro Platinum

Klijent

Samostan sv. Antuna Padovanskoga

Datum

Kolovoz, 2020

Oltar na otvorenom

Samostan sv. Antuna Padovanskog jedan je od malobrojnih crkvi koji su se prilagodili vremenu “novog normalnog” i za potrebe održavanja misa za svoje vjernike izmjestili oltar na otvoreno pod poseban šator gdje se mise mogu održavati po pravilima za događaje na otvorenom.

Vinkovci na dlanu

VINKOVCI U VIRTUALNOJ STVARNOSTI

Prednosti novih tehnologija kako bi svoju lokaciju ili turističku rutu doveli do svakog korisnika, na svaki mobitel ili računalo bezbrojne su!
Naš prvi “360” projekt obuhvaća virtualnu šetnju centrom Vinkovaca.
Posjetite glavne znamenitosti u parku, fontanu, sv. Trojstvo, Top u centru, Vinkovačku lampu…

Korištena oprema

– GoPro MAX
– DJI Mavic Pro Platinum

Klijent

Osobne potrebe

Datum

Kolovoz, 2020

Popis lokacija virtualnog centra grada

Benetton kids trgovina

Unutar virtualne šetnje centrom Vinkovaca možete ući i zaviriti u trgovinu Benetton kids.