Imaš tvrtku, a nemaš prostor?

Imaju rješenje!

Kompletna usluga potrebna poduzetnicima početnicima na jednom mjestu!
Niski troškovi zakupa prostora, super brzi internet, coworking, korištenje infrastrukture inkubatora i konferencijske sale, organizacijska i savjetodavna pomoć, edukacije…
Sve objave na društvenim mrežama Inkubatora kao i kompletna komunikacija na svim mrežama prolazi kroz našu malu kreativnu tvornicu.
Za inkubator kreirali smo i nešto složenije web rješenje koje je također prilagođeno i za osobe s invaliditetom s naprednom mogućnošću upravljanja sadržajem, a za slijepe osobe napravili smo popup info prozor s glasovnim zapisom najbitnijih informacija o Inkubatora.
Audio zapis sniman je u studiju Radio Vinkovaca, a vokal je posudila Ema Salopek.

Web stranica vaš je profil u svijet, ali i prvi dojam

Prvi dojam je najbitniji, a Vaša web stranica prvo je što se primjeti kada Vas se pretražuje.
Stranice Poduzetničkog inkubatora zamišljene su kao oglasni prostor samog inkubatora i njegovih stanara, ali i kao informativno sredstvo za sve poduzetnike s mogućnošću provjera i rezerviranja termina za rutu inkubatora, ali i dvorana unutar samog inkubatora.
Stranica zbog svoje kompleksnosti posjeduje i zasebnu verziju za mobilne uređaje, kako bi svim korisnicima pružili što bolji i pametniji ugođaj dok dolaze do svoje informacije.

Trebate dizajn? Virtualnu šetnju

Imate projekt?

Back

Stranica koristi kolačiće Politika kolačića