Ispričajte priču kroz virtualnu šetnju

Omogućite korisnicima da se osjećaju kao da se fizički nalaze na Vašoj lokaciji i istraže mjesto prije nego ga posjete.

Doživite prostor na novi i interaktivan način

Virtualne šetnje tehnologija su današnjice, a ne budućnosti

Vaši posjetitelji više nisu samo promatrači, oni postaju sudionici u otkrivanju Vaših prostora, parkova, nekretnina ili gradova.

Interaktivne virtualne šetnje pružaju korisnicima mogućnost da se bolje upoznaju s Vašim proizvodima ili uslugama. ali i nekretninama koje želite iznajmiti.

Korištenjem interaktivnih elemenata, kao što su povezani videozapisi, druge panorama fotografije, pop-up prozori s dodatnim informacijama Vaši posjetitelji se mogu osjećati kao da su dio virtualnog iskustva i više su uključeni u njega.

Icon
Povećava online prisutnost

Virtualne šetnje pomažu Vam da se istaknete na webu i budete primijećeni. To će Vam pomoći u privlačenju novih klijenata i mogu pomoći u poboljšanju SEO-a Vaše web stranice, što je ključno za postizanje boljih pozicija na tražilicama.

Icon
Olakšava planiranje

Virtualne šetnje pomažu potencijalnim klijentima da vide Vaše prostore, stanove, apartmane, parkove iz različitih kutova, što im pomaže da se bolje upoznaju s njima. To olakšava planiranje i donošenje odluka o posjeti.

Icon
Stvaranje povjerenja

Virtualne šetnje omogućuju potencijalnim klijentima da steknu povjerenje u Vaše poslovanje. Mogu vidjeti Vaše proizvode, usluge i prostore u stvarnom vremenu i odlučiti jesu li im potrebni, odn. što žele posjetiti.

Icon
Povećava angažman korisnika

Virtualne šetnje često sadrže interaktivne elemente koji povećavaju angažman korisnika. To može pomoći u stvaranju dugoročne veze s klijentima.

doživite priču

Iz dana u noć
jednim klikom

Doživite prostor na potpuno drugačiji način, bilo da se radi o prekrasnom sunčanom danu ili mirnoj noći pod zvijezdama.

Iznašli smo rješenje kako jednim klikom kroz Virtualnu šetnju promijenite doba dana i na poseban način prikažete svoj park, grad, kuću i slično u oba doba dana.

Iskoristite prednost 360 fotografija

Objavite panorame
na svojim društvenim mrežama

Fotografije koje mi napravimo uredit ćemo i iskoristiti za izradu virtualne šetnje. Uz gotovu virtualnu šetnju dobit ćete i panorama fotografije, fotografije dronom i “mali planet” fotografije koje Vi dalje možete objaviti na svojim društvenim mrežama ili booking.com-u.

Virtualna šetnja na web stranici

Gotovu virtualnu šetnju postavit ćemo na Vašu web stranicu ili pod stranicu.  Ukoliko nemate web stranicu sama Virtualna šetnja može biti web stranica, a u tom slučaju za Vas ćemo odraditi postupak zakupa domene i hostinga za VR.

Google street view

Certificirani smo Google Street view stručnjaci i postavit ćemo Vašu virtualnu šetnju i na google maps/street view. Ukoliko nemate već kreiranu Google lokaciju pomoći ćemo Vam u kreiranju iste.

Booking.com panorama fotografije

Od nedavno najpoznatija stranica za bookiranje - Booking.com podržava 360 panorama fotografije. Sve fotografije koje napravimo za virtualnu šetnju dostavit ćemo Vam ih i u obliku za objavu na Booking.com i na taj način dodatno Vam pomoći u promociji Vaših apartamana.

Panorame na društvenim mrežama

Facebook također podržava prikaz panorama fotografija, a mi ćemo Vam ih dostaviti kako biste dodatno mogli promovirati Vaše prostore ili turističke lokacije na svojim društvenim mrežama.

Ispričajte svoju priču

Iskoristite sve prednosti
virtualne šetnje

Bilo da se radi o slici, brošuri, plakatu, videu, youtube linku ili info pultu kreiranjem interaktivne točke unutar same VR šetnje izdvojite što želite naglasiti i ispričajte priču kroz Virtualnu šetnju. Fotografija na zidu, toranj na crkvi, skulptura u parku, đeram na sokaku, najstarije drvo u parku, informacije o turističkoj lokaciji… Mogućnosti interakcije ograničene su samo Vašom maštom.

uvijek dostupni

Otvorite svoje prostore 24/7

Virtualne šetnje su dostupne 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. To znači da potencijalni klijenti mogu pregledavati Vaše proizvode ili usluge kada god imaju vremena, bez obzira na radno vrijeme Vašeg poslovanja.

kao da ste tamo

Doživite
pogled

Slika govori tisuću riječi, ali panorama fotografija govori 360 puta više! 

Prenesite pogled s Vaše terase direkt u fotografiju i dopustite korisnicima da dožive čaroliju Vašeg apartmana i prije nego dođu i na taj način ih dodatno nagovorite da odaberu baš Vas.

Podrška za 360 panorama fotografije

Od sada i na
Booking.com
profilu

Postavljanje 360 panoramskih fotografija na Booking.com može pomoći u privlačenju više gostiju, povećanju njihovog povjerenja, poboljšanju prodaje i dobivanju boljih ocjena.

Prednosti 360 fotografija na Booking.com profilu:

Povećanje privlačnosti

360 panoramske fotografije pružaju realističniji pogled na nekretninu ili sobu, što može privući više potencijalnih gostiju. Gosti imaju bolju predodžbu o prostoru u kojem će boraviti.

Povećanje povjerenja

Gosti mogu imati veće povjerenje u smještaj koji ima 360 panoramske fotografije, jer mogu vidjeti prostoriju iz svih kutova i dobiti cjelovitiji dojam o nekretnini.

Poboljšanje prodaje

Gosti su skloniji rezervirati smještaj koji ima 360 panoramske fotografije, jer mogu bolje procijeniti prostor i dobiti realniji dojam o nekretnini prije nego što donesu odluku o rezervaciji.

Poboljšanje ocjena

Smještaj s 360 panoramskim fotografijama može dobiti bolje ocjene od gostiju jer pruža bolji dojam o nekretnini.

posljednji radovi

Provjerite naše virtualne šetnje

Virtualna izložba fotografija

Predstavljamo vam Virtualnu izložbu fotografija “Četvrt stoljeća karnevala u Vinkovcima”! Udruga Vinkovački Karneval 2023. ponosno je proslavila četvrt stoljeća postojanja povodom kojeg su pripremili…

Apartmani Prkačin VR

Starigrad Apartments Prkačin nalaze se u blizini centra Starigrada Paklenice i pogodna je za svakoga tko traži mir ili zabavu. Ako tražite aktivan odmor,…

Visit Vinkovci VR

Od nedavno dostupna je kompletna Virtualna šetnja Grad Vinkovci koja je objavljena s novom web stranicom Turističke zajednice Grada Vinkovaca. Tako možete iz udobnosti…

PESG Zagreb VR

Sportsko učilište PESG Zagreb je ustanova koja provodi programe stjecanja srednje školske spreme i srednje stručne spreme namijenjene sportašima koji upisuju srednju školu i…

Advent u Vinkovcima VR

[VIRTUALNA ŠETNJA ADVENTOM U VINKOVCIMA ] Iako su epidemiološka situacija i donesene mjere spriječile mogućnost organiziranja Adventa, barem u onakvom obliku na kojeg smo…

Samostan sv. Antuna VR

U vremenu kada je bio organiziran lockdown jedno od najposjećenijih vjerskih odredišta u gradu jedni su od rijetkih koji su se prilagodili situaciji i…

Javite nam se

Svakoj virtualnoj šetnji
pristupamo individualno

U razgovoru s Vama predložit ćemo Vam dodatne interaktivne opcije u Vašoj virtualnoj šetnji. Vi znate što želite, mi znamo što sve možemo, a zajedno ćemo napraviti najbolju moguću virtualnu šetnju koja će zadovoljiti Vaše potrebe i želje.

Stranica koristi kolačiće Politika kolačića