Foto Grafički dizajn Logotip 8 travnja, 2021

Inkubator VK – tvoje biznis novine

Svaki naš novi projekt nam je i dodatno iskustvo i napredovanje. Ovaj puta dizajnirali smo časopis inkubator VK.
Radi se o projektu vinkovačkog biznis časopisa Poduzetničkog inkubatora Vinkovci, idejno osmišljenog od strane agencije A2D Komunikacije kao ideja promocije stanara inkubatora i umrežavanje poduzetnika u regiji.
Ovaj projekt pokrenut je s ciljem promoviranja poduzetnika ove regije i donosi odlične poduzetničke i start up priče.
Ponosni smo što smo dio ovog projekta.
Od ponedjeljka, 12. travnja časopis je besplatno podijeljen direkt na vratima svakog registriranog poslovnog subjekta u Vinkovcima!
Drugo, jesensko izdanje  časopisa inkubator VK izašao je 13. rujna 2021. godine.

Nakon pozitivnog feedbacka i komentara prvog broja, odlučili smo se nastaviti pričati uspješne priče poduzetnika i obrtnika iz našeg bližeg i daljeg okruženja. Pred Vama je drugi broj za koji se nadamo kako će opravdati Vaše povjerenje i inspirirati Vas za neke nove ideje kojima ćete unaprijediti svoje poslovanje u još uvijek izazovnom okruženju. Nadamo se kako ćete u ovom broju pronaći nekog budućeg poslovnog partnera ili suradnika ili nekog koji će Vam pomoći napraviti iskorak u poslovanju.
A sada namjestite se udobno u svoju stolicu i na miru prolistajte i pročitajte još jedno izdanje Inkubatora VK koji je i ovoga puta izašao na 32 stranice.

Task

- Logotip novina, Prijelom novina, Obrada fotografija, Online izdanje novina

Open Project

Grafička knjiga standarda

Za potrebe samostalnog umetanja tekstova, apliciranja logotipa na razna rješenja napravili smo i grafičku knjigu standarda gdje smo točno opisali kako koristiti logotip, ubacivanje teksta, prijelom stranice te koliko su točno napusti za tisak, a prvi broj, zajedno sa 45 unaprijed osmišljenih templateova dostavili smo na USB sticku i DVD-u.

Trebate dizajn? Virtualnu šetnju

Imate projekt?

Back

Stranica koristi kolačiće Politika kolačića