Video 26 travnja, 2024

Video produkcija Glasno razmišljanje s Goranom Riheljom

U posljednje vrijeme, naša video produkcija je bila u punom zamahu, a jedan od najnovijih projekata koji smo realizirali je serijal pod nazivom “Glasno razmišljanje s Goranom Riheljom”, koji je objavljen na portalu HrTurizam.hr. Ovaj serijal predstavlja niz intervjua s istaknutim pojedincima iz turističke industrije, a cilj je istražiti različite teme i perspektive unutar turizma.

Task

- Video snimanje i produkcija

Epizoda #1

Boris Šuljić, hotel, restoran i Vinarija Boškinac

U prvom videu serijala “Glasno razmišljanje s Goranom Riheljom”, naš gost bio je Boris Šuljić, vlasnik Hotela, restorana i vinarije Boškinac. Teško je bilo u 45 minuta proći sve teme, ali fokusirali smo se na tri teme koje se međusobno nadopunjuju.

Što je motiv dolaska turista u Hrvatsku? Održivi turizam? Kako produžiti sezonu? Kako podići kvalitetu turizma? 

Epizoda #2

Marina Šćiran, direktorica TZ grada Novalje

U drugom videu serijala “Glasno razmišljanje s Goranom Riheljom”, Marina Šćiran, direktorica Turističke zajednice grada Novalja, podijelila je svoje misli o projektu Pag Outdoor i njegovom utjecaju na turizam.

od ideje do finalnog proizvoda

Double Wii Video produkcija

Za kompletnu video produkciju ovog serijala, uključujući snimanje, montažu i uređivanje, zaslužna je naša tvrtka, Double Wii Design. Svaki video serijala obuhvaća i svoj uvod, snimljen s materijalima iz okolice mjesta snimanja, pružajući gledateljima dodatni uvid u temu razgovora i stvarajući još dublju povezanost s destinacijom.

Ova usluga predstavlja novi dodatak u našoj ponudi, što omogućava našim klijentima da dobiju kompletnu video produkciju, od ideje do finalnog proizvoda, uz dodatnu vrijednost autentičnih snimaka iz okoline.

Ostanite u tijeku s našim najnovijim projektima i uslugama tako što ćete pratiti naše kanale na društvenim mrežama i posjetiti našu web stranicu.

Back

Stranica koristi kolačiće Politika kolačića